Darmowa wysyłka przy zakupach powyżej 300 zł.
-30 %
Nóż do pieczywa Eduard

Nóż do pieczywa Eduard

Ty też uwielbiasz świeże, chrupiące bagietki? Byłoby szkoda kroić je nożem, który ją tylko pokruszy. Wybierz do tego nóż do pieczywa Eduard i pokrój bagietkę jednym pociągnięciem.


W magazynie

131 zł 92 zł Oszczędzaj 39 zł
  • 10 lat gwarancji
  • szlachetna niemiecka stal
  • precyzyjne szlifowanie
To uczucie, gdy kroisz mięso i warzywa porządnym nożem! Uwielbiany przez szefów kuchni, pokochasz go i Ty. Wystarczy, że weźmiesz do ręki jeden z noży Porkert z kolekcji Eduard.

Najlepsza jakość dla najlepszych kucharzy

DOSKONAŁY MATERIAŁ, PRECYZYJNE WYKONANIE

Dokładna praca z nożem to przyjemność. Idealny do krojenia świeżego chleba i chrupiących bagietek. Noże Eduard są wykonane ze szlachetnej niemieckiej stali. Ostrze jest wyszlifowane pod takim kątem, aby zapewnić jak najdokładniejsze i jak najłatwiejsze krojenie.

Stosowana przez nas stal ma wysoką zawartość węgla i chromu dla zapewnienia większej twardości i odporności na rdzę.

DOSKONALE WYWAŻONY NÓŻ

Zanim pokazaliśmy go światu, testowały go dziesiątki rąk. Delikatne damy i siłacze - wszystkim nóż Eduard musiał dobrze leżeć w ręce. W ten sposób powstał idealnie wyważony nóż Eduard z ergonomiczną rękojeścią. Nóż, który świetnie sprawdza się przy krojeniu i pięknie wygląda na stojaku.

Zadbaj o to, by w Twojej kuchni znalazł się najważniejszy element wyposażenia: niezawodny i precyzyjny nóż. Nóż Eduard, który jest owocem stuletniego solidnego rzemiosła rodu Porkert.

Parametry

Ostrze: stal klasy X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
Długość ostrza: HRC 55 ±2
Materiał rękojeści: wytrzymałe polerowane tworzywo sztuczne
Długość ostrza: 20 cm