Nóż do pieczywa Eduard
Ty też uwielbiasz świeże, chrupiące bagietki? Byłoby szkoda kroić je nożem, który ją tylko pokruszy. Wybierz do tego nóż do pieczywa Eduard i pokrój bagietkę jednym pociągnięciem.
- 10 lat gwarancji
- szlachetna niemiecka stal
- precyzyjne szlifowanie
Najlepsza jakość dla najlepszych kucharzy
DOSKONAŁY MATERIAŁ, PRECYZYJNE WYKONANIE
Dokładna praca z nożem to przyjemność. Idealny do krojenia świeżego chleba i chrupiących bagietek. Noże Eduard są wykonane ze szlachetnej niemieckiej stali. Ostrze jest wyszlifowane pod takim kątem, aby zapewnić jak najdokładniejsze i jak najłatwiejsze krojenie.
Stosowana przez nas stal ma wysoką zawartość węgla i chromu dla zapewnienia większej twardości i odporności na rdzę.
DOSKONALE WYWAŻONY NÓŻ
Zanim pokazaliśmy go światu, testowały go dziesiątki rąk. Delikatne damy i siłacze - wszystkim nóż Eduard musiał dobrze leżeć w ręce. W ten sposób powstał idealnie wyważony nóż Eduard z ergonomiczną rękojeścią. Nóż, który świetnie sprawdza się przy krojeniu i pięknie wygląda na stojaku.
Zadbaj o to, by w Twojej kuchni znalazł się najważniejszy element wyposażenia: niezawodny i precyzyjny nóż. Nóż Eduard, który jest owocem stuletniego solidnego rzemiosła rodu Porkert.
Parametry
Ostrze: stal klasy X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
Długość ostrza: HRC 55 ±2
Materiał rękojeści: wytrzymałe polerowane tworzywo sztuczne
Długość ostrza: 20 cm