Darmowa wysyłka przy zakupach powyżej 300 zł.
-29 %
Uniwersalny nóż Eduard

Uniwersalny nóż Eduard

Czy Ty też masz w kuchni jeden ulubiony nóż, którego ciągle używasz? Mając uniwersalny nóż Eduard, błyskawicznie zapomnisz o tym dotychczasowym nożu. Łatwo i dokładnie kroi mięso i warzywa i wytrzyma (co najmniej) 10 lat. Za to ręczymy.


W magazynie

65 zł 46 zł Oszczędzaj 19 zł
  • 10 LAT gwarancji
  • SZLACHETNA niemiecka stal
  • PRECYZYJNE szlifowanie
To uczucie, gdy kroisz mięso i warzywa porządnym nożem! Uwielbiany przez szefów kuchni, pokochasz go i Ty. Wystarczy, że weźmiesz do ręki jeden z noży Porkert z kolekcji Eduard.

Najlepsza jakość dla najlepszych kucharzy

DOSKONAŁY MATERIAŁ, PRECYZYJNE WYKONANIE

Dokładna praca z nożem to przyjemność. Wypróbuj ten nóż do krojenia pieczywa, warzyw i owoców i do odkrajania cienkich płatów mięsa. Noże Eduard są wykonane ze szlachetnej niemieckiej stali. Ostrze jest wyszlifowane pod takim kątem, aby zapewnić jak najdokładniejsze i jak najłatwiejsze krojenie.

Stosowana przez nas stal ma wysoką zawartość węgla i chromu dla zapewnienia większej twardości i odporności na rdzę. Jak utrzymać ostrze w doskonałej kondycji? Polecamy naszą osełkę, dzięki której noże będą jak nowe nawet po wielu latach używania.

DOSKONALE WYWAŻONY NÓŻ

Zanim pokazaliśmy go światu, testowały go dziesiątki rąk. Delikatne damy i siłacze - wszystkim nóż Eduard musiał dobrze leżeć w ręce. W ten sposób powstał idealnie wyważony nóż Eduard z ergonomiczną rękojeścią. Nóż, który świetnie sprawdza się przy krojeniu i pięknie wygląda na stojaku.

Zadbaj o to, by w Twojej kuchni znalazł się najważniejszy element wyposażenia: niezawodny i precyzyjny nóż. Nóż Eduard, który jest owocem stuletniego solidnego rzemiosła rodu Porkert.


Parametry

Ostrze: stal klasy X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
Długość ostrza: 13 cm
Twardość ostrza: HRC 55 ±2
Materiał rękojeści: wytrzymałe polerowane tworzywo sztuczne